Continuïteit van zorgverlener

Continuïteit van zorgverlener

Steeds meer onderzoek bevestigt de positieve uitkomsten van weinig verschillende zorgverleners per zwangere in de geboortezorg. Termen als midwifery led care, case load verloskunde, continuïteit van zorg, continue begeleiding tijdens de baring, passeren de revue. Ook de KNOV neemt hier duidelijk standpunt in met een visie hoe verloskundige zorg er in 2030 uit moet komen te zien.

Maar wat betekent continuïteit van zorgverlener in de verloskunde voor jou als verloskundige en jouw samenwerking met gynaecologen en andere disciplines? Daar gaat deze MIO over.

Vooraf aan deze MIO maak je een voorbereidingsopdracht. Daarvoor ontvang je (wetenschappelijke) achtergrond informatie en een link naar een vragenlijst.

Na het volgen van deze MIO ben je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom continuïteit van zorg en sta je bewuster in jouw positie te midden van deze ontwikkeling.

Inschrijven? Klik de MIO aan met de datums die jou goed uitkomen.

Accreditatie is aangevraagd bij de KNOV voor categorie C in het kwaliteitsregister (MIO-punten). Deze wordt door LEV-scholing na afronding van de MIO bijgeschreven.