Aanvraag als kring/VSV MIO ‘Serotiniteit/Beleid 41 weken’

Je wilt graag met jullie kring of VSV een refereerbijeenkomst/MIO over het thema ‘Serotiniteit/Beleid 41 weken’ organiseren. LEV-scholing heeft deskundige trainers die deze refereerbijeenkomst/MIO kunnen begeleiden. Accreditatie bij zowel de NVOG als de KNOV is voor deze refereerbijeenkomst geregeld.

De MIO/refereerbijeenkomst bestaat uit een voorbereidingsopdracht, 2 sessies van 2 uur én een online vragenlijst die de deelnemers na 3 maanden toegestuurd krijgen. De 2 sessies kunnen (met pauze) op dezelfde dag plaatsvinden maar mogen ook op 2 aparte dagen georganiseerd worden.

Deze MIO/refereerbijeenkomst is geaccrediteerd voor 6 punten bij zowel de KNOV als de NVOG. Na deelname aan alle onderdelen zal accreditatie door LEV-scholing worden toegekend in het kwaliteitsregister. 

Onderstaande link is de aanvraag voor deze MIO/refereerbijeenkomst door LEV-scholing. Met deze link kun je een vragenlijst invullen. De vragenlijst is de aanvraag voor deze MIO/refereerbijeenkomst. Nadat je deze lijst hebt ingevuld nemen we contact met je op en gaan we op zoek naar een trainer die de scholing bij jullie kan verzorgen.

https://forms.gle/3DcCaxuqKokKfmHF6

Kosten: 1670,- per groep van maximaal 12 deelnemers.

LET OP: Locatie, koffie/thee en versnapering/eten zijn NIET in deze prijs inbegrepen. Dit wordt door jullie, als organiserende partij, verzorgd (ook voor de docent). De locatie dient voldoende groot te zijn om in een kring te zitten en te bewegen en kleinere groepjes te maken.

Accreditatie: 6 punten KNOV en NVOG

 Aanvraagformulier: