Aanvraag als kring/VSV voor Vaardigheidstraining Counseling Prenatale Screening

VAARDIGHEIDSTRAINING IN COMPANY

Je wilt als kring of VSV een Vaardigheidstraining Counseling Prenatale Screening bij jullie op locatie organiseren. Dat kan in samenwerking met LEV-scholing.

LEV-scholing geeft deze vaardigheidstraining met behulp van Dynamische Oordeelsvorming. Dit is een op wetenschappelijk wijze ontwikkelde methodiek. Daarvoor werkt zij samen met stichting Dialoog. Alle trainers bij LEV-scholing hebben ruime ervaring met counseling in prenatale screening en zijn opgeleid als trainer prenatale counseling met Dynamische Oordeelsvorming en staan ingeschreven in het trainersregister van stichting Dialoog.

Deze training bestaat uit 1 dagdeel van 3,5 uur.
Kosten: 1775,- per groep van maximaal 14 deelnemers.
Locatie, koffie/thee en versnapering zijn dan NIET in deze prijs inbegrepen. Dit wordt door jullie, als organiserende partij, verzorgd. De locatie dient voldoende groot te zijn om in een kring te zitten en te bewegen en kleinere groepjes te maken.

Accreditatie: 4 punten Vaardigheid Counseling PNS + 4 punten KNOV categorie A

Via onderstaande link kun je de aanvraag doen voor de Vaardigheidstraining Counseling Prenatale Screening gegeven door LEV-scholing. Nadat je deze lijst hebt ingevuld nemen we contact met je op en gaan we op zoek naar een trainer die de scholing bij jullie kan verzorgen.
https://forms.gle/3ZdMeZY28bzQmkDw8